tisdag 5 maj 2015

Mina tatueringsplaner...

Jag och två andra i klassen vill boka en tatueringstid för oss typ NU. Jag har länge velat haft flera mindre tatueringar på flera ställen på kroppen (som har någon betydelse) så förhoppningsvis så blir det ingenting som jag kommer ångra sen och jag har tänkt igenom noga vad jag vill ha.

Den första tatueringen jag vill ha är en text precis som på bilden nedanför. Jag vill ha lika teckensnitt men texten funderar jag på att ändra till ''adversity becomes strength'' som betyder ''motgångar leder till styrka''. Den ska symbolisera tiden då jag mådde som sämst både psykiskt och fysiskt tidigt i tonåren. Det handlar inte direkt om någon lunginflammation utan det handlar om flera år av obehandlad sjukdom som inte upptäcktes i tid som ledde till en stor kris.
Tatueringen ska inte symbolisera min sjukdom, utan den ska symbolisera att hur svårt någonting är så klarar man av så mycket mer än vad man tror.



Den andra tatueringen jag vill ha är lite större. Första notraden högst upp på bilden vill jag ha på sidan av magen, ett par cm under bh-bandet typ. Men notraden ska inte se ut hursomhelst utan jag vill tatuera in min allra första låt som jag skrev för flera år sen! Låten handlade bland annat om att hitta sig själv. Så det blir isåfall första raden/meningen i låtens refräng vågrätt på sidan av magen.


Tredje tatueringen jag vill ha är en fjäril (förmodligen i svartvit) som ska symbolisera min diagnos. Hypotyreos har fjäril som symbol, helst blå men jag vet inte om jag vill ha färg än. Och jag vet inte vart den här ska sitta.