lördag 12 oktober 2013

3 bilder från idag

Är just nu 5 shoppingpåsar rikare efter några timmar på gränby! Sen avslutades kvällen med ett härligt gympass. Asså jag lovar er, mina armar och ben skakade efter det där gympasset.. underbart!

Känslan av att få köra bil helt ensam igårkväll utan att behöva ha någon brevid en som tjatar på hur man ska köra var fantastisk! Haha! Kändes SÅ skönt att slippa varken ringa eller ordna skjuts! Då kunde jag bara ta mina grejer och säga till alla att man åker hemåt.
Min kväll igår var annars riktigt bra :) Det var ett ungdomsmöte med en pastor från Stockholm. Och lovsången höll jag ihop med några andra. Efteråt så fikade vi och hade det trevligt!

Nu drar jag iväg till stan för shopping. Har seriöst inte shoppat på ett halvår... ILLA! Sen ikväll är jag antingen hemma och tränar och sen myser framför tv:n, eller så åker jag iväg till Heby på ungdomssamling (om jag ens hinner det?), hursomhelst ha en bra dag alla! :D

torsdag 10 oktober 2013

Intresserad av att köpa newbody?


Nu säljer min klass newbody för fullt! Det är som många vet strumpor, kalsonger, trosor, underställ, t-shirtar, linnen i bra kvalité till bra priser (och det säger jag för att jag själv köper mycket från newbody)!! Alla paket kostar 150 kr/st. Och det kan tex vara 5-pack trosor/kalsonger, 10-pack strumpor, underställ med både byxa och tröja osv.
Du som köper tjänar på det, och våran klass tjänar på det. Bra va!?
Så ni som känner mig privat kan vara höra av sig på telefon eller mejla om ni är intresserade. Ni som inte har mitt nr kan också mejla på rebeckaeklund@live.se

onsdag 9 oktober 2013

5 sanningar om mig

- Jag älskar att äta frysta saker. Frysta hallon, frysta kakor, fryst banan, mango, ananas, och ja till och med isbitar tuggar jag på. Fast isbitar har det inte blivit dom senaste åren eftersom det inte är bra för tänderna...

- Jag är väldigt noga med vad jag äter. I skolan äter jag glutenfritt och undviker det så mycket jag kan hemma med. Dricker nästan aldrig läsk, äter aldrig snabbmat, väljer tex helst en torskfilé än köttbullar, och grönsaker och dipp gjort på lättkvarg framför chips och dipp med gräddfil. Sen äter jag självklart määängder med frukt, bär och grönt!

- Jag tar alltid saker i sista minuten. Det är inte ovanligt att jag tex börjar plugga inför ett prov dagen före om man säger så ;) MEN! Jag är fruktansvärt snabblärd! Så även om jag pluggar bara kvällen innan så kan jag lätt få ett C (vg) eller nått i betyg iallafall.

- Jag svarar aldrig i telefon när det visar dolt nr.

- När jag ska ut och springa så väljer jag alltid dom platserna där jag möter så lite folk som möjligt. Varför? Jo för att jag hatar att heja när jag är andfådd OCH dessutom när man lyssnar på musik( som jag oftast gör) så hör man knappt sig själv. Så när man ska hälsa på någon man möter så blir det istället ett högt ''HEEJ!'' Istället för ''hej hej..'' hajar ni?

måndag 7 oktober 2013

KÖRKORT!

ÄNTLIGEN säger jag bara!! Efter 2 motgångar så har jag fixat uppkörningen i Gävle. Den här gången gick vi verkligen in i tro och bad för att det skulle funka! Och det gjorde det ju. Det var också många andra som bad, och det är jag väldigt tacksam för!
Jag fick en tjurig besiktningsman den här gången också (som jag alltid fått hehe) och jag kände på mig att jag inte skulle få körkortet idag heller. För jag fick köra en helt annan runda än mot vad vi har övat på varje helg innan, jag mötte en stor långtradare i en trång korsning som jag inte väjde för tillräckligt, det var ca 15 limousiner i stan, poliser överallt och lite andra svåra hinder.
Nu menar jag inte att min körning var helt katastrofal, men jag kunde gjort bättre. Men som bibelordet säger: Sök först guds rike, så ska du få allt det andra också (Matt 6:33).

Har dessutom feber idag... Men jag är glad ändå! Älskar mina vackra tofflor! ehm...
Så här kan man ju också se ut...