fredag 30 maj 2014

Lurade Charles totalt!

Busringde till Charles genom prankster.se igår. Var så sjukt kul! Men ringde såklart upp honom direkt efteråt och berättade att det var jag som gjorde allt för jag blev lika nervös jag också haha! ;P
För att höra busringningen tryck HÄR.

Födelsedagsfirande

Hade en supermysig kväll igår med tjejorna! Vi firade Maja och Klara som fyller år nästan samtidigt. Vi käkade tacos utomhus och alla satt med sina filtar, efteråt körde vi en massa flummiga lekar (blev mycket skratt då) ;) och självklart fikade vi en svensk klassiker också: kladdkakan!

måndag 26 maj 2014

Never give up!

För det första så vill jag säga att det är lite tungt att visa gamla bilder på hur jag såg ut i kroppen förut. Varför jag gör det är för att visa hur långt det kan gå och för att folk ska fatta hur man faktiskt påverkas fysiskt (och psykiskt) utav den här sjukdomen OM man går obehandlad. Dock så finns det ännu värre bilder som ingen annan än jag har sett men som jag inte tänker visa.
Men absolut ingen åerson kan föreställa sig hur det var för mig som ung tonåring helt plötsligt bli av med hälften av allt hår, olika funktioner i kroppen stängdes av, och sist men inte minst ENERGIN som inte fanns någonstans.
Idag är jag behandlad som många utav er redan vet!

Den här videon är myyycket bättre än den första träningsvideon jag la ut för några veckor sen. Den här är väldigt lika eftersom att det är som den gamla bara att jag lagt till bättre klipp, bilder, texter och annan musik.

söndag 25 maj 2014

Morsdag

Har varit i Björklinge hos mormor och morfar större delen av dagen. Mamma och jag har suttit vid sjön där och solat såklart! (Y) Sen testade jag på elljusspåret på 5 km med en massa backar upp och ner. Brantaste backen gick det nästan inte ens att springa upp för, det var den brantaste backen i ett elljusspår jag någonsin har sett om man säger så ;P och en uppförsbacke var inte jättebrant men skiiitlång upp... Så det var nice! Sen blev det såklart mormors hemlagade mat och fika ;)