tisdag 21 december 2010

Smile Like You Mean It...

Igår var det innebandyturneting i skolan. Mitt lag kom 2:a Och är rätt nöjd med det, de var ju sååå kul! Bra jobbat tjejor säger jag bara! :)

Nu är det äntligen jullov, det var ingen riktig skoldag idag. Först såg vi på ''Ensam hemma'' och jag typ garva ihjäl mig på slutet jag vet... euhm.. och sen efter fick vi fiiika! Och sen fick vi BETYGEN.

De känns ganska overkligt att gå från IG i nästan allt till G+ - VG, Jag är nöjd med mina betyg, men hade hoppats på VG i flera ämnen än vad jag fick eftersom jag ligger precis på gränsen till VG i många ämnen.
Men det ska jag fixa i vår!
Och ni som undrar varför jag hade så dåligt betyg förut var det för att jag gick i skolan 1-2 dagar i veckan p.g.a att jag var sjuk både fysiskt och psykiskt.

Imorgon börjar pappa med flytten, ska bli så himla spännande att se de nya huset!! Bilder kommer så fort som möjligt, så håll utkik :)

Häj så länge!
P.s rösta på nått svar på frågan till höger om sidan :)


JANE GOES NINJA


3 kommentarer:

bibelaventyr sa...

så sött ^^ Ninja Jane

Sivan sa...

Ha ha, coola ninjabilder!! =) Skönt att det går bättre med plugget. Håll ut, det kommer vara värt det när det är dags att ta nästa kliv i livet,,,, GOD JUL!!! Kram

Lena sa...

Bra gjort bruttan, från IG till VG. Du jobbar upp dig ännu mer till våren! Du kan!!!!Ha en God Jul!