måndag 25 april 2011

Trysil 2011

Ojojoj säger jag bara!
Var ska man börja!?
Dom flesta av er har säkert sett en hel del bilder på facebook. Själv så har jag inga bilder eftersom jag inte tog med min kamera upp dit.


Skidåkningen var vääldigt kul! Men alldeles för varmt. Vi var där sista veckan dom hade öppet.
Jag åkte för det mesta mina twintip, men lånade snowboard 2 dagar :) Jo det gick väl fint. Men första gången ramlade jag så mycket att jag gick hem efter lunchen som var 1 mil. Jag var helt genomblöt!

 Det var ca 15 grader varje dag i backen. Sol hade vi också! :) Underbart!
Det har varit ett helt underbart läger! 4 st blev frälsta t.o.m! Det har varit en fantastisk gemenskap och man har verkligen fått möta gud! (Det var alltså ett kristet läger för er som inte redan visste det)

Jag tänkte ha lite egen vittnesbörd här på bloggen, men har inte frågat mina vänner om tillåtelse att få skriva allt än så ni får hålla utkik! :)

Det går inte att beskriva med ord hur lägret har varit... Det har varit så sjukt mycket skratt och galenheter!

Vi gick päskkärringar på långfredagen. Det var en liten tävling. Ledarna lurade oss, dom sa att man går påskkärring på långfredagen i norge men sanningen är att man inte går påskkärring överhuvutaget där! HAHA!
Det roliga var att alla gick på det ... ;)

Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här lägret men tiden bara flyger iväg och imorgon är det skola igen som gäller...

BILDER FINNS PÅ FACEBOOK SOM ANDRA HAR TAGIT!!


2 kommentarer:

Anonym sa...

låter som ett kanonläger! ;)

Synd att du inte tog några bilder.. menmen, det låter som du har haft kul iaf!!

Rebecka Eklund sa...

Ja det var ett kanonläger och jag hade riktigt kul! :D