tisdag 17 januari 2012

No energy.

Min energi är katastrofal just nu, inte sovit såhär dåligt på 1 år! Sover runt 5-6 timmar varje natt, försöker fixa allt plugg, och samtidigt försöka hålla igång träningen. Men träningen har jag dragit ner på, inte tränat seriöst på över 1-2 månader. Har till och med gått ner ett par kilon som jag hade byggt upp som muskler. :S

Det går inte bra längre. Medicinen som hjälper mig sova orkar jag inte ta för om jag gör det så är jag helt dåsig hela morgonen efter.
Jag saknar när jag (nästan) alltid var så glad och energifull förra året i skolan, vart tog energin vägen!?

Förlåt för mitt tjatiga inlägg, men jag vet inte vad jag ska göra.
Visst, jag har en läkartid men jag vet att dom ändå bara kommer att säga ''Allt ser bra ut, du behöver inte oroa dig. Gå hem och vila.'' blablabla...

Jag tror inte att någon vuxen vet hur det är att leva som tonåring idag, pressen är fruktansvärd och finns överallt. Speciellt i skolan... är det såhär det ska va ?

2 kommentarer:

Lena sa...

Åh, man önskar man kunde ge lite energi till dig, men man har knappt någon energi själv.... Jo, jag tror att vi vuxna förstår hur ni ungdomar har det och man kan inte förstå att ni orkar i denna värld.Vi ska vara glada att vi växte upp under en lugn episod s a s.Hoppas verkligen att du får sova ut någon dag för det sliter hemskt på kroppen -jag vet! Massor med Kramar till dig och Ge inte upp!!!!

Rebecka Eklund sa...

Tack för peppningen Lena! Jag tror och hoppas det kommer bli bättre snart, men det är riktigt tufft just nu...
Kram på dej!