tisdag 26 mars 2013

Det kan bara bli bättre!

Det här med läderloppet är ju nått som jag verkligen bara VILL göra iår. Men jag vet inte om min kropp kommer att orka med all hårdträning eftersom att jag fortfarande inte är helt bra.
Jag har ju järnbrist, zinkbrist, uttröttade binjurar, fortfarande dåliga sköldkörtelvärden, osv osv...  Men jag är ju väldigt envis. Vill jag göra nått så gör jag de. I det här fallet så är de inte jag som vill skjuta upp läderloppet, men i värsta fall kanske jag inte har något val. :/ Måste ju välja hälsan i första hand! För mycket träning kan ju göra att jag brakar ihop fysiskt.

Dom bättre nyheterna är att jag har varit hos min näringsterapeut idag och vi ska göra en så kallad hårmineralanalys i April! :) Då får man se på ett papper exakt vilka mineralämnen som fattas. Då kommer jag få en plan på vad jag ska äta mera och vad jag ska äta mindre, få en massa tillskott (ex zink som jag har brist på nu) som behövs. ALLA brister på ämnen kommer att fixas! Det kommer bli kanon!!! :D Jag har dessutom bättre pH-värde i kroppen nu mot förr och är bättre i magen. 

Sist men inte minst så ska jag börja med ett naturligt sköldkörtelhormon om några få veckor som innehåller alla sköldkörtelhormoner jag behöver! Jag håller även på med att boosta mina binjurar just nu. Inga fungerande binjurar = inget upptag av mediciner. SÅ NU SKA DET BARA BLI BÄTTRE!

1 kommentar:

ellenlundis sa...

Heja Becka! Du är en kämpe! :)