tisdag 15 oktober 2013

Varför är celsius SÅ bra?!

Jag tror inte på energidrycker, utan jag tycker bara sånt är skit. Men celsius är ett nyttigare alternativ och innehåller bara naturliga ingredienser! Varför jag tycker den var så bra är för att den verkligen gav energi! Alltså jag blev verkligen som en raket av den där drycken! Första gången jag drack den var en tidig fredagsmorgon då jag inte alls hade sovit bra, men den höll sig verkligen hela kvällen ut (+ att jag inte är van med att få i mig en massa koffein). Men vilken grej! Jag ger celsius 4 av 5 i betyg. Det ända som krävs för en 5a är att den skulle kunna vara billigare...

Fördelar med Celsius:
  • Bränner i genomsnitt 100 kalorier/burk
  • Höjer ämnesomsättning med 12% i 3-4 timmar
  • Helt fri från socker, fruktos, kolhydrater och konstgjord färg.
Celsius är originalet bland drycker som förbränner kalorier. Drycken har fem vetenskapliga studier bakom sig som bevisar att den förbränner kalorier och att den ger en varaktig energistimulans. Genom att höja ämnesomsättningen med 12% under en period på 3-4 timmar, förbränner Celsius i genomsnitt 100 kalorier.  Den varaktiga energistimulansen upplever man väldigt tydligt om man dricker Celsius innan ett träningspass, då drycken även fungerar som en prestationshöjare.  
Under 2008 gjordes en tio veckor lång studie, vars syfte var att mäta effekten av Celsius i samband med träning. Resultatet visade att Celciusgruppen fick 32% bättre uthållighet, 50 % mer muskelmassa, 62% bättre kondition än placebogruppen. Celsiusgruppen förbrände dessutom 93% mer fett jämfört med placebogruppen.
Celsius är dessutom ett mycket nyttigare alternativ till andra drycker som finns ute på marknaden då den bara innehåller naturliga ingredienser. Drycken är dessutom fri från konstgjord färg, smakämnen och konserveringsmedel.  

Inga kommentarer: