tisdag 25 mars 2014

En helt vanlig dag, typ.

Alltså matsalen i skolan idag... WAAT? Vad hände liksom!? Tror aldrig den har varit så fullproppad med folk haha! 
Jag tänkte efter tag att ''nej nu räcker det.'' (Både jag och Eve har specialkost så den får man ta i ett hörn men man måste ändå ställa sig i kön för att få tallrik och bestick.) Det slutade med att jag trängde mig före en massa folk och tog tallrikar och bestick åt oss båda, trängde mig fram bland köerna, sa ursäkta ett flertal gånger och gick till specialkosten. Dom stirra lite snett men alltså.. kan dom inte bara ha bestick och sånt vid specialkosten också? Och kön där man tar vattnet ska vi inte ens prata om! Man kunde inte ta ett steg och alla gick nästan in i varandra! ÅH vad irriterad jag blev! Sen satte några främlingar sig vid vårat bort. Och vi satt vid ett runt bort så alla satt nästan face to face mot varandra. Har inget emot att sitta med andra när det är brist på platser men det blev en awkvard stämning.. haha!

Sen gick jag snabbt upp på stan för att leta efter ett par Nike Air Max skor med pappa men vi köpte inget, än.
Sen så har även jag och Evelina hållit i en hel svenska lektion inför hela klassen och imorgon blir det samma sak igen. Det gick faktiskt liiite bättre än väntat! Fick mycket beröm av läraren efteråt som jag inte hade förväntat mig faktiskt ;P

Jag har blivit antagen på ett jobb i sommar också. Men det vet jag inte hur jag ska göra med än. Känns så fel att söka och sen säga nej!


Inga kommentarer: