tisdag 18 mars 2014

Idol och jobb på Furuvik/Gröna lund?

Nu har jag anmält mig till idol 2014! Berättar lite mera om det sen när det närmar sig. Det blir för min del (som det ser ut just nu iaf) i Göteborg den 19 april tillsammans med Charles, kommer bli grymt! :D

Sen har jag ansökt om jobb på både Gröna Lund, Leksand sommarland och Furuvik, vill allra helst ha på Furuvik men Grönan var först med att ge respons tillbaka där dom sa att dom faktiskt var intresserade av mig och ville ta vidare mig till ''nästa steg''! Så nu har jag genomfört ett stort test genom datorn och nu får jag vänta och se om jag blir uttagen till en audition. Men somsagt, jag hoppas verkligen på furuvik för där blir det mer varierande jobb. Tex badvakt vid barnbassängerna, park/trädgårdsarbete, campingsarbete, ta hand om bortsprungna barn osv. 

Jag känner helt enkelt inte för att sitta inomhus på ett äldreboende flera veckor i sommar.. Självklart funkar det bra på äldreboendet och jag är väldigt omtyckt där. Jag har t.o.m bättre betalt där också om man jämför med gröna lunds timlön MEN det handlar inte om pengarna. Det handlar om att jag vill uppleva någonting nytt och göra någonting annorlunda.1 kommentar:

Ellen Lundberg sa...

Jag hoppas att det blir, vad du önskar dej. :)
http://finlandsgullet.wordpress.com/