måndag 7 april 2014

Anställings-intervju på Leksand sommarland!

Jag har under dagen blivit uppringd av en chef som jobbar på Leksand sommarland och han vill ha mig dit på en anställningsintervju! Fattar ni vilken tur jag har? Att just JAG bland hundratals sökanden får åka dit på en intervju och kanske få chansen till ett galet roligt sommarjobb! Jag sökte till Badvakt som är det populäraste valet, och om man får det jobbet så får man gå en kurs av dom i HLR (hjärt- och lungräddning) och akutsjukvård efter LABCD-E principen (orkar inte förklara vad det är med ord här) ;P Och båda dom kurserna har jag redan genomgått i skolan. Med andra ord, jag vet vad jag behöver göra om någon till exempel svimmar av eller om en person får en allvarlig blödning. För sånt händer! Så jobbet är såklart väldigt ansvarsfullt också.

Hursomhelst så åker jag som det ser ut just nu dit på lördagmorgon med en tjej från Stockholm som jag inte ens känner. Chefen har ordnat så att vi ska kunna samåka dit och tillbaka och just nu väntar jag bara på att hon ska höra av sig till mig. Nervöst men kul!

Måste ju säga att jag har lite tur iallafall. Både ''roligaste sommarjobbet'' har hört av sig att dom vill ha med mig där men jag har sagt att jag måste vänta på svar från andra jobb först, sen kom jag vidare till nästa steg hos Gröna lund och fick göra ett stort test, men jag väntar fortfarande på svar där. Och nu detta? åh my gad. Och jag har inte tagit hjälp av nån när jag har skapat CV och skrivit personliga brev hit och dit. Allting är 100% jag och det tror jag är viktigt att man tänker på.

4 kommentarer:

Ellen Lundberg sa...

Bönesvar? :D Roligt att dem ringde dej Becka. Jag var dit när jag var yngre, tyvärr var det ingen varm sommar. :P Tror att vi hade semester ihop, ni bodde i en stuga, medan vi andra i tält.
http://finlandsgullet.wordpress.com/

Rebecka Eklund sa...

Ja det skulle det kunna va!
Haha, jaa tror att jag minns det lite smått faktiskt :)

L sa...

Om du nu måste välja,"alla vill ha dig i sommar" - vad väljer du då? Leksand före Sthlm, eller?? Du hade Furuvik också, va?? Leksand måste ju passa dig kanon -tänk vad brun du ska bli!!!! =)

Rebecka Eklund sa...

Jag skulle i första hand välja Furuvik för då skulle jag kunna bo hos pappa och pendla därifrån.
Andra valet är både Grönan eller Leksand, så länge dom ger mig ett boende där. Men man måste fortfarande gå i deras arbetskläder så då får man bonnbränna isåfall ;)