onsdag 12 augusti 2015

Min student och sommar 2015Studenten var så sjuk. Känslan går inte att beskriva och det var fest från att man vakna tills att man gick och la sig på morgonen. Kolla videon!

Dagen efter studenten så åkte jag ner till min syrras student. Jag var bokstavligt talat förstörd för jag hade lagt mig 4:30 på morgonen och vi åkte vid 6 mot småland. Men jag överlevde och skrek på Bine när hon hade sitt utspring iallafall ;) 

Första sommarkvällen vid Östa.

1 vecka senare så åkte jag ner till småland till Bine igen. Däremot så blev jag rejält sjuk och utmattad efter studentfirandena så jag hade inte tänkt åka ner som de var planerat. Men samma dag på Torsdagen när jag vakna så tänkte jag skitsamma, jag åker iallafall. Så jag panikpackade i en halvtimme och sen var jag påväg trots att jag fortfarande var risig. Men jag ville sååå gärna åka och det ångrar jag inte. Vi hade det skitkul!! 
Jag och Bine åkte runt och våldgästa alla hennes vänner som hade tagit studenten i Basses bil som vi låna. 
Självklart blev de studentparty på nätterna! Här befinner vi oss i Jönköping på olearys som hade stängt garderoben så vi fick släpa på våra väskor och jackor. Men vi gick ut och leta reda på några träd och buskar där vi gömde allt så att vi kunde gå tillbaka och dansa fast utan en massa grejer hahaha! 

Sista kvällen/natten var vi i Tranås på en annan större studentfest som hette Mindtwins. Men där hann jag inte ta så många bilder för jag hade för roligt helt enkelt ;) Här är en bild på mig och Bine innan vi gick ut iallafall! 

Tillbaka från småland. Jag sjuknade om igen.... lol. Men det vare värt.

Sista veckan i Juni så började jag komma igång med jobbet och jag gick från vårdbiträde till undersköterska.

Basse solar hahaha

Precis innan jag klippte av mitt hår, typ. 

SYRRAN FYLLDE 10 ÅR!

Mitt hår blev över 1 dm kortare. Jag sa till frisören att klippa bort ALLT som var slitet. Och det var tydligen mer slitet än vad jag trodde.....

Jobb. Haha ser så trött ut på bilden..

Jag hade en liten egen spelning ute på Älvåsa under en cafékväll. Jag bjöd på olika covers och egen musik. 

Jag försökte få tillbaka mitt långa hår genom att sätta i löshår men det såg förskräckligt ut i verkligheten. Mitt naturliga hår och löshåret ''flöt'' inte samman liksom.. Förresten jag har bytt rum också! tihihi

Hemma hos min kompis Fannie

Jag tatuerade mig på handleden!! Närå, den är fejk.

Påväg till storstaden en lördagkväll

Såhär fin var jag en regnig lördagskväll med tjejerna. Haha

Girls night out. Det låter snyggare än att säga ''tjejkväll''. Yolo

Hemma hos pappa och Marie!

Näst sista dagen på jobbet. Här var vi påväg till Östa med gamlingarna för att titta på vattnet och grilla tillsammans. Det blev supermysigt för dom! :) Får inte lägga ut några bilder på dom pga sekretess och det är väl inte så konstigt.

Jag var på skogsvallen 2 av 2 gånger under sommaren. Vi fick se Brolle, Nanne, Boppers, och Ulf Lundell.

Just nu ligger jag med urinvägsinfektion + feber. 

Jag hoppas infektionen inte förvärras. För på måndag börjar jag jobba som undersköterska på akademiska sjukhuset!

1 kommentar:

Ellen Lundberg sa...

Vad mycket du har varit med om Becka. Både de roliga och mindre bra ( tex sjukstugan för dej) Jag är så glad över din skull, att du har fått ett arbete. Bamsekramar till dej!

Jag kommer att gå mitt 2:a och sista år på Sjövik nu till hösten. Jag börjar redan imorn 23/8. :D

http://finlandsgullet.wordpress.com/

Ps. Jag har saknat dina inlägg! ^_^