lördag 10 november 2012

Gissa vilket påstående som är falskt - SVAREN!


Här kommer dom rätta svaren som svar på det här inlägget :)

1. När jag var liten och var på semester med familjen så låg vi bara några meter ifrån Carola Häggkvist på stranden och alla bad om autografer m.m... förutom vi :) sant!

2. Jag svimmar ofta. Jag har svimmat av i barndomen medans jag bada i sjön som kunde gått riktigt illa, i korridorer på sjukhus, när jag stigit upp på morgonen, när jag tar blodprov osv.. sant!

3. För ca 7-8 år sedan så brottade jag ner en kille i samma ålder på gatan som hängde med några kompisar bara för att han typ ''bad'' om det. Blev fett stolt när jag vann matchen ;) sant!

4. För inte så länge sedan så gick jag runt i gränby med en kompis och plötsligt så behövde jag gå på toa. Kompisen går till en annan affär medans. Och när jag sitter där på toan så hör jag hur dörren låses upp och en kille i 20-25 års åldern kommer in och säger: ''oj, förlåt! Jag skulle ta hand om städningen här men såg inte att det var upptaget. Jag väntar utanför så länge...'' FALSKT!

5. En sommar när vi var nere i Halmstad så var vi på en stor strand inte så långt ifrån vår stuga. Jag gick i jeansshorts och bikini-överdel den dan men ingen underdel. Så när vi var på stranden och vi ville bada så orkade jag inte gå till stugan för att hämta underdelen. Utan jag badade i mina lila randiga trosor med stjärnor på som även hade töjts ut i tvätten så dom gick upp till naveln nästan (gamla trosor från barndomen HAHA) medans ett gäng killar på 5 pers i 20-årsåldern (med värsta sex-packen!!) var bara några meter ifrån... Men jag sket i de och bada och hade kul ändå :D sant!

6. Första gången jag skulle prova på snowboard på ett skidläger så åkte jag upp nästan till toppen det första jag gjorde. Det slutade med att jag åkte rätt in i en liten unge på 6 år kanske. Det var vår också, satt jag ramlade i stora pölar mitt i backen så att man kunde vrida ur alla kläder efteråt. Det var liksom kört för mig att fortsätta åka den dan satt jag och mitt ex gick hem (till lägergården) 1 mil direkt efter lunchen... sant!

2 kommentarer:

Daniel sa...

Jarrå!! Då hade jag ju rätt :D

Rebecka Eklund sa...

Haha jaa :D Grattiis! ;)