fredag 10 maj 2013

Idoool !!

Idag var jag alltså på idolaudition uppe i Sundsvall! Och det gick bra och det är en dag jag aldrig glömmer!!
Stog och köa i 7 timmar. Första personen i kön vad en grabb från Norrland som ställde sig där redan 18 igårkväll ;)
Under tiden i kön så pratade jag med lite folk både framför och bakom i kön som var trevliga :)
Till slut blev det min tur att få springa in och anmäla mig och göra sig iordning. Det var verkligen helt kaaaos med folk.

Dom ropade upp några nummer och senare satt jag där med 4 andra personer på rad i väntan på att få komma in till den första juryn. Inte den riktiga alltså. Den riktiga var inte ens där.

Sen blev det till slut min tur och jag fick presentera mig själv och låten jag valt (Maroon 5 - This love). Jag började sjunga och deras kroppsspråk var positivt! Efteråt så sa killen att jag hade en ganska cool och annorlunda röst, MEN att det inte räckte till.
Tjejen sa - Nu är det så här att du kommer inte att gå vidare idag, men vi vill att du ska hem och öva öva öva och försöka igen nästa år för du har talang!

Konkuransen är fruktansvärt hård. Men jag är nöjd över att jag har tagit mig hela vägen upp hit för att ge allt ett försök och fått lite erfaranhet!
Jag hade en rolig dag iallafall och jag gjorde mitt bästa :D Mitt självförtroende är sketans bra just nu mot vad det var för typ 3 år sen. Och musiken fortsätter jag bara att utvecklas i! Stooor skillnad nu mot för två år sen typ. Har äntligen börjat hitta min ''stil''.
JAG ÄR SÅ GLAD !


6 kommentarer:

Lena sa...

Bra gjort!!! Men man tycker ju inte att du behöver öva, för sjunga kan du, men det är bara att börja längta till nästa år!!!! Då är du med Idol med Guldbiljett!
Kram

SANDRATORN.SE - TÄVLING: BLI MÅNADENS BLOGG! sa...

Grymt jobbat att du vågade söka! :)

Rebecka Eklund sa...

Tack hörni!!
Jo övning ger färdighet ;) Om man jämför mig nu mot 2010 t.ex så har några sagt att jag är betydligt bättre nu än mot då. Låter helt annorlunda om man lyssnar på inspelningar så det kan bara bli bättre! Kram

ellenlundis sa...

Heja Becka! :D Vad kul att du ställde upp! Hur mår du nu? Känner du dig starkare?

Rebecka Eklund sa...

Tack Ellen! Jag mår fantastiskt! Det är ganska otroligt hur jag har förändrats från förr tills nu.
När man provar något helt nytt och tänjer på gränserna så blir man bara starkare för varje ny grej man gör! :)

Lena sa...

Vilka satt i den här juryn då om det inte var "dom 4 ordinare", berätta om det i din blogg om du vill.....