måndag 7 oktober 2013

KÖRKORT!

ÄNTLIGEN säger jag bara!! Efter 2 motgångar så har jag fixat uppkörningen i Gävle. Den här gången gick vi verkligen in i tro och bad för att det skulle funka! Och det gjorde det ju. Det var också många andra som bad, och det är jag väldigt tacksam för!
Jag fick en tjurig besiktningsman den här gången också (som jag alltid fått hehe) och jag kände på mig att jag inte skulle få körkortet idag heller. För jag fick köra en helt annan runda än mot vad vi har övat på varje helg innan, jag mötte en stor långtradare i en trång korsning som jag inte väjde för tillräckligt, det var ca 15 limousiner i stan, poliser överallt och lite andra svåra hinder.
Nu menar jag inte att min körning var helt katastrofal, men jag kunde gjort bättre. Men som bibelordet säger: Sök först guds rike, så ska du få allt det andra också (Matt 6:33).

Har dessutom feber idag... Men jag är glad ändå! Älskar mina vackra tofflor! ehm...
Så här kan man ju också se ut...

2 kommentarer:

Ellen Lundberg sa...

Graaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssss! :D
http://finlandsgullet.wordpress.com/

Björn He sa...

Grattis till körkortet, dock trist att det inte kom förrän efter tredje försöket. Samma för mig, uppkörningar är inte så lätta som många tror. Men var glad över att du klarade teorin på första försöket, för mig blev det på andra försöket.