torsdag 21 november 2013

Sanningen bakom hello kitty

Hello kitty skapades av en kinesisk kvinna på 70talet. Kvinnans 14åriga dotter hade cancer i munnen och läkarna sa att dom inte kunde göra någonting mer för henne, hon var redan döende.
Mamman vägrade att ge upp så hon besökte varje kyrka och bad dom be för hennes sjuka dotter, men när det inte funkade så valde hon istället att vända sig till satan. 
Hon slog en pakt ihop med djävulen och lovade honom att skapa en världskänd seriefigur som skulle tilltala barn över hela världen. Djävulen ville använda populäriteten av seriefiguren för att få folk att upphöja satan.
När dottern blev frisk från sin cancer så gjorde mamman det hon hade lovat djävulen. Hon skapade Hello kitty. 
Kitty betyder på kinesiska ’’demon’’ så alltså kallas den ’’Hello demon’’.
Hello kitty designades utan mun eftersom att dottern hade cancer i sin mun. Hello kittys öron representerar djävulens horn. Det sägs att varje person som köper något från hello kitty välkomnar djävulen till deras hjärtan. Det här är så sjuuuukt!...

12 kommentarer:

Anonym sa...

Inte sant någonstans...

charles johansson sa...

tyvärr så är det i den här sjuka världen vi lever i !!
bara idiotiskt att säga eller tycka att det inte är sant!

Charles Johansson

Anonym sa...

Ååh du måste skämta med mig...
Ingenstans hittar jag något om att Hello Kitty är gjord för att "upphöja satan".
Dessutom finns det ingen källförteckning, vilket gör det ännu mindre pålitligt.

Henko sa...

http://www.scaryforkids.com/hello-kitty/

Bara en myt för att skrämma barn, står på sidan. Hello Kitty är skapat av ett japanskt företag och har ingen koppling med satan, anledningen att hon inte har någon mun är för att hon har en pojkvän och vill bara prata med han till hjärtat och inte med munnen

Daniel sa...

Tips kolla upp källan innan du lägger upp sånt här..

Anonym sa...

Tips är skaparen till hello Kitty din mamma eller? Sluta försvara saker som du har noll koll på de va faktiskt jag som undersökte detta och tror att mina källor är mer trovärdiga än dina dumma kommentarer , detta med hello Kitty är nämligen ingen hemlighet då skaparen själv talat ut detta på tv.. Men ni killar kan fortsätta kköpa hello Kitty trosor om ni vill lycka till med det.. Ni behöver inte behandla illa min tjej för ett inlägg

Charles Johansson

Anonym sa...

Ingen som behandlar Becka illa vi låter henne bara veta att det är en bluff. Skulle det vara sant skulle nog denna myten (vilket då inte skulle vara en myt) vara mycket kändare. Dom ställena jag hittar denna historia konstaterar dom att det är en myt så ni behöver inte oroa er. Lugn med dina påhopp by the way.

Ellen Lundberg sa...

Jag håller med dej Charles. Ingen ska vara elak mot min släkting och vän! :(
http://finlandsgullet.wordpress.com/

Anonym sa...

När har någon varit elak mot henne?

Lena sa...

Hej på dig Becka! Gå in på "Wikipedia" och kolla om detta -jag tror att det är en myt att Kitty är en demon -annars får vi nog bränna ner vårat hus ;) Nä, men allvarligt... Man kan googla hur mycket som helst om Kitty men jag litar på info från "Wikipedia" -där går jag in ibland inom jobbet s a s.
Kram till Dig!

charles johansson sa...

allvarligt talat, så kommer så klart inte wikipedia ta fram detta som nåt slags bra reklam till Hello Kitty utan det är nånting som folk helst inte vill ska vara med på internet, lika som med Coca Cola och Pepsi som använder voodoo på Cristiano Ronaldo som reklam :S bara det gör att jag aldrig vill dricka mer pepsi haha :/

charles johansson sa...

du anonym om det är en så big deal för dig så skiter jag i det, som jag sa förr fortsätt köp dina hello kitty leksaker ingen som förhindrar dig, men du ska inte komma och påstå att saker o ting är bluff och att det är så som du säger, om du nu inte tror på det fine! just come over it ;)