måndag 20 januari 2014

10 sanningar

- Jag tycker mer om pepsi än cola.

- Jag har nån slags ringfobi... Jag tror alltid att en ring fastnar bara för att det alltid händer när jag provar en ring. (Är det jag som har konstiga fingrar eller!?) Så det enda jag vågar bära är ringar med en ''öppning''. Men nån gång ska jag väl lära mig... ;)


- Min pojkvän tycker att min sångröst är jättelik Ellie Goulding´s...

- Och min pappa tycker att jag är lik Michelle Monaghan:- Jag använder nästan aldrig smör på mackan, jag tar alltid skinkost/räkost istället + pålägg.

- Jag har specialkost i skolan (glutenfri) fast jag egentligen inte ens är glutenintolerant. Men det är bara för att gluten inte är bra överhuvudtaget för mig av flera anledningar och jag mår bättre utan det! Självklart äter jag gluten nån gång i veckan elr så om man är bortbjuden tex.


- Jag sitter aldrig still så fort det är en geting i närheten. Folk säger alltid: ''Men sitt still så gör dom inget!'' Och en gång så gjorde jag det, men DÅ så stack den mig. Däremot varje gång jag har sprungit iväg eller flaxat med armarna så har jag aldrig blivit stucken, så det ska jag fortsätta med.


- Jag äger alla säsonger av OC och har sett på det i över 5 år om och om igen, tack vare det kan jag alla repliker utantill!


- Jag älskar att medverka i olika sketcher och spex, är oftast inte alls rädd för att bjuda på mig själv och det är nog därför jag tycker det är lika kul att klippa ihop mina flummvideos också :)


- Jag tycker alltid att det ser ut som att en fluga planerar någonting när dom sitter och gnuggar sina ben längst fram som ser ut som deras armar/händer. 


Inga kommentarer: