onsdag 30 juli 2014

Galet

Hallåj! Jag har inte kunnat skriva några inlägg för servern har krånglat... Men hursomhelst så har det ju hänt några saker! Lillasyster Simone fyllde hela 9 år i måndags så jag och min bror var dit och firade henne (helt sjukt att hon kommer vara en tonåring om 4 år!) och samma kväll så kom Sabine hem hit för att stanna i några dagar.
Igår så var jag och bine först och bada i Björklinge. Sen på kvällen så åt vi thaibuffé i Uppsala och satt vid en uteservering och bara tog det lugnt + snacka skit haha!
Men ännu senare den kvällen så skulle jag och bine hitta på något spontant med Charles, henko och Marcus. Det slutade med att vi åkte i en gammal volvo rätt ut på en åker som hade skiiithögt gräs, och så var det ett vatten, lera, dimma, ett dike vi körde i, och man såg nästan inte vart man åkte. När jag testade köra så körde jag fast, såklart... Och bilen lukta bränt hela tiden. Sen körde vi så snabbt över ett gupp så att hela bilen lyfte från marken HAHA! Helt galet.. Förutom det så lagade vi nattmat och spelade kort också. Ja det var väl lite från min kväll igår! Spontana kvällar är ju oftast dom roligaste :)

Inga kommentarer: