söndag 27 juli 2014

#typicalbecka

Det första jag fick höra på jobbet när jag kom dit igår: ''Du har satt linnet ut och in!'' (tur att jag skulle byta om till arbetskläder då..) Samma sak hände i Tisdags när jag bada. Då hade jag satt bikiniunderdelen ut och in.

Det blir iallafall full rulle på hemtjänsten idag och så var det igår också. Hoppas det går bättre idag bara... Igår så FASTNADE nämligen en viktig nyckel in till kontoret till Tärnsjö så det gick inte att få tag på en massa nycklar och mediciner. Det slutade med att jag fick gå runt hela byggnaden och fråga några som jobba på äldreboendet om hjälp. Vi provade med olivolja och allting men ingenting funkade. Då ringde jag nått akutnummer till dom som fixar såna här problem. Stod i telefonkö i 30 min... När dom svarade så blev det bara problem för dom skulle ha 700 kr kontant av mig. Så då fick jag ringa till andra som jobbade samtidigt som mig, och chefen osv och fråga vad jag skulle göra.
Det slutade med att en arbetare från våla fick komma och hjälpa mig akut med schemat för jag hamnade efter. Nycklarna satt fortfarande fast så jag fick gå igenom äldreboendet för att komma till hemtjänstens kontor eftersom att det är i samma byggnad. Jag fick aldrig någon rast och åt inte på 9 timmar. Jag och alla andra som jobba ringde till varandra fram och tillbaka hela tiden kan man säga för det var lite kaos..
Ja det var väl det som hände. Sen hände det ännu mera saker men jag har ju trots allt tystnadsplikt!

Direkt när jag kom hem så var jag inne på facebook och så såg jag något test som flera av mina tjejkompisar har gjort som hette ''Vilken typ av kvinna är du?'' Jag blev ''Stark - du klarar av allting oavsett vad som än händer osv osv...'' Haha! Stämde bra efter den där dagen iallafall!
Typ så här såg jag ut när jag märkte att kläderna satt fel.

Inga kommentarer: