torsdag 11 december 2014

Första gången

Första gången som jag...

Blev förälskad: 
Jag träffade den här killen på ett evenemang för ca 5 år sen, men vi pratade aldrig den kvällen. Senare hade han frågat en gemensam vän vi både hade efter mitt nr. Så vi började messa varandra varje dag. Flera veckor senare så träffades han och jag hemma hos den gemensamma kompisen som hade gett honom mitt nr. Med fanns också hennes pojkvän och lillasyster.
Sen satt vi alla och tittade på filmen Avatar. Självklart så satt jag och killen i en egen soffa men vi vågade knappt nudda varandra. Sen ringde hans telefon och han gick ut ur rummet för att svara. Då passade jag på att lägga mig ner över hela soffan och ryckte åt mig en filt. Så sen när han kom tillbaka i rummet så hade han inget val förutom att lägga sig bredvid mig under filten. Sen la han armen runt om mig och vi kramade om varandra mer och mer. Bra taktik jag hade va? ;) Sen gick vi alla ut i störtregn för jag skulle ta nattbussen hem. Jag och killen bara kramade om varandra hejdå vilket var lite tråkigt för ingen av oss vågade ta steget att kyssa den andre, vi båda var sjukt blyga. Men allting kändes ändå så rätt just då och jag blev störtkär i grabben. Kort därefter blev vi ihop! Idag är vi dock som främlingar igen.

Fick lingonveckan: 
Ja, jag pratar alltså om mens. Jag hade nyss fyllt 14 år och det var en dag när jag kom hem från skolan. Jag var in på toan för att göra mina behov och när jag drar ner brallorna så ser jag ''det inträffade''. Jag blev direkt helt överlycklig och kände mig typ som batman eftersom att jag kände mig som en mera ''vuxen kvinna'' nu. Men sen dröjde det länge innan jag vågade säga nått till min mamma. Det var ju världens skämmigaste grej då. Nu däremot så pratar man om det hursomhelst med vänner och familj hehe.. Ja jag skriver det ju till och med här nu. För varför ska man skämmas över nått som nästan halva jordens befolkning får egentligen?

Blev uppraggad på en familjesemester:
Det var sommaren 2011 och familjen hade hyrt en stuga i Halmstad. Jag och min syster Bine satt på en bänk på stranden en kväll och ser två äldre killar titta åt vårat håll. Till slut så går dom förbi och sätter sig på en bänk till vänster om oss. Sen går istället jag och Bine förbi dom och sätter oss på nästa bänk till vänster om dom. Sen gör dom samma sak igen, och sen slutade vi. Det var rätt kul men löjligt beteende i verkligheten.. Senare går jag och syrran ner till strandkanten och står i vattnet. Då kommer killarna emot oss och den ena säger nån värdelös replik till min syrra ''Är du påväg till danmark eller?''. Sen minns jag inte vad vi pratade om. Vi promenerade runt om i området hela kvällen + en bit in på natten och snackade/skrattade en hel del. Varken Bine eller jag var egentligen intresserade av dom men det var en kul grej tyckte vi, eller mest jag kanske hehe.. Den ena killen gick iaf bara runt och pratade om sitt ex medans den andra gjorde konstiga grisljud som jag fortfarande kommer ihåg väl hahah! Sen frågade dom efter våra nr och dumt nog så gav jag dom mitt. Vi ville inte träffa dom mera efter det så vi ljög om att vi inte var kvar där längre fast vi var det, och självklart så får vi syn på dom kvällen efter det på en gata vi gick på och vi springer åt sidan i panik och gömmer oss bakom en kiosk medans dom går förbi några meter framför oss. Sen höll vi på och gömde oss så under kvällen eftersom att dom kunde dyka upp varsomhelst.
Så här fina solglasögon hade vi på den tiden
Här kan ni se ''bänkarna'' som egentligen är trästubbar som fanns överallt. 
Körde bil:
Det var inte när jag skulle börja övningsköra utan det var en natt när jag var ca 15 år. Jag var med ett stort gäng kompisar, dom flesta var äldre killar som redan hade både körkort och bilar. Så sen frågar en av dom om jag ville testa köra deras bil och det ville jag såklart även fast jag inte visste hur någonting fungerade överhuvudtaget. Men till slut lyckades jag rulla iväg och körde typ bara på 2ans växel ;) Killen satt i fram bredvid mig helt lugn och tyst. I baksätet satt däremot 3 av mina tjejvänner och skrek och skratta som galningar medans jag körde. Nån filmade också men vet inte om det klippet finns kvar..

Fick ett jobb:
Var i februari 2014. Jag hade haft 5 veckors praktik på ett äldreboende och sen gick jag upp till chefen och ansökte om att bli timanställd där, och det blev jag nästan direkt efter att jag hade frågat det. 4 månader senare så ringer samma chef upp och vill ha in mig som timvikarie inom hemtjänsten också. Så sen dess har jag haft dessa två extrajobb.

Var på en dejt med nån som man inte redan var ihop med: 
Det var faktiskt hemma hos mig när jag var 15 år gammal. Jag var ensam hemma och gick runt och väntade på killen som skulle komma över. Jag stod på våran uppfart när han kom där i sin crossmotorcykel. Men när han väl svänger in så kvaddar med motorcykeln mitt framför mig, och sen kom han knappt upp igen så jag fick hjälpa honom upp. Det var inte alls en bra start utan det blev väldigt awkvard HAHA! Sen gick vi iallafall in och åt middag, såg nån komedi, hängde i soffan och lyssnade på nått band som vi båda gillade och sjöng med som galningar, ja de var väl de. Så våran träff slutade bra på det sättet för vi fick snabbt bra kontakt och vi kunde prata ut om nästan vad som helst trots att vi nyss lärt känna varandra. På många andra första träffar med någon så brukar det ofta vara spänt och tyst.. Däremot så fick jag inga känslor för honom sen som han fick för mig, så vi tappade kontakten allt eftersom.

Gamla foton.

1 kommentar:

Ellen Lundberg sa...

Spännande att läsa var du har varit med om Becka :)
https://finlandsgullet.wordpress.com/