onsdag 4 februari 2015

Hallooj

Vill ni höra vilken tabbe jag gjorde nyss eller!?
Höll på att packa en massa inför en hajk imorgon och så hade jag hörlurar i öronen med musik på högsta volym (nej jag skojar inte när jag säger att jag hade på högsta volym) och lyssna riktigt skön dunkmusik. När jag gör det så går det inte att låta bli att dansa, så jag stog framför min spegel och liksom fuldansa och mima till musiken. Sen har mamma stått där och kollat på och börjar vifta med armarna åt mig att hon står där. Och efter det så brister vi båda ut i skratt ganska rejält ;) Det var sjuuukt roligt i verkligheten och en aning pinsamt HAHAHA!

Somsagt så ska jag iväg på hajk med alla som läser idrott och hälsa 2 i skolan. Vi ska bada isvak, basta, åka längdskidor, tälta utomhus med alla i ett och samma tält och sen jag har och några flera kommit på några flummiga aktiviteter som alla ska göra he he... Hoppas inte att min bil pajjar bara. Ska köra ut dit och multiremmen har blivit sliten och kommer snart gå sönder så den måste bytas ut.
Hoppas jag inte fryser ihjäl ute i skogen heller, ska för sjutton sova i sommarsovsäck!! Annars får jag skeda med idrottsläraren... haha närå.


Inga kommentarer: