torsdag 12 februari 2015

Hajk, pajjad bil, friskolekamp och studentmössor

Halloj, nu kikar jag in här igen. Senaste gången jag skrev så skulle jag iväg på hajk och jag kan säga att den hajken blev ändå rätt kul (fast kall som bara den i tältet på natten)!  Och sen pajjade min bil där borta. Vi kom som tur var fram men multiremmen hade gått av på vägen dit så bilen gick inte att köra med dagen efter. Som tur var så blev jag upphämtad och bilen är nu lagad :) där rök månadens lön lol..

Igår var det friskolekampen och jag var med och spela fotboll. Tyvärr så blev det strul och lite ''bråk'' inom vårat lag. Det är väldigt svårt att få mig arg, men när jag väl blir arg så blir jag riktigt arg och det kan jag säga att jag blev igår. Men jag har inga mera kommentarer på det.
Sen har vi fått våra studentmössor MEN gissa vem som har lyckats beställa fel?
Jag valde helt fel modell och lyckades på något sätt välja självlysande text!? När vi hade utprovning av mössorna i skolan i höstas så tänkte jag direkt att jag skulle ha ''kristall modellen'' bara för att den såg bäst ut. Sen hade jag tydligen råkat trycka i ''diamant-modellen'' som ser ut som en kastrull på huvudet :( Nästan alla (inklusive mig själv) satt och garva åt mig (ej mössan) i klassrummet när jag hade gjort världens tabbe. Ibland fattar jag inte hur jag lyckas... Men det löste sig iallafall, fick köpa en ny mössa för 300 kr så nu kommer jag snart ha två st. Då kan jag använda kastrull-mössan på flaket och inte bry mig om den blir skitig för folk kommer ju att hålla på med sina drickor där hit och dit.

Här ser ni en panikslagen Becka. Riktigt äckligt att man tappar luften totalt när man är nere i isvattnet! Vill ni se videon så får ni gå in på min insta !

Inga kommentarer: