torsdag 22 november 2012

Nu blir man ju less

Jag älskar blogspot och har alltid gjort det. Men idag när jag somvanligt skrev lite och laddade upp bilder så funkade det inte, texten som kom upp var:
''Det finns inget ledigt utrymme. Du använder för närvarande 100 % av 1 MB för foton. Uppgradera lagringsutrymme''

Jag hade ingen aning om att det var begränsat med utrymme för att kunna ladda upp bilder, nu måste jag tydligen köpa mig till att kunna ladda upp flera...?

Men jag har 2 jobbiga gratisalternativ också:
- Förminska varje bild jag vill ladda upp till max 800 mb eftersom att dom bilderna är ''gratis'' att ladda upp.
- ladda först upp bilderna på minus.com och kopiera länken och ladda sen upp här.
Kanske inte låter så jobbigt för er läsare men det tar tid att bild för bild göra sånt arbete när jag ibland kan ladda upp 5-10 bilder/inlägg!

Så det tog mig alltså 3 långa år att komma upp i det begränsade utrymmet. Jag skulle kunna tänka mig köpa om det inte var per månad man ska betala som är dom enda alternativen. Kan man inte köpa ett helt års bruk?

NÅN SOM VARIT MED OM DET HÄR ELLER KAN!!?? hjäääälp mig.....

6 kommentarer:

Ellen Lundberg sa...

Jag ska försöka hjälpa dej Becka!
Alla bilder som man har lagt upp finns på picasa webbalbum! Det lagras där! :P Om man lägger upp för mycket bilder ofta så säger blogspot ifrån!

Jag brukar logga ut först och logga in igen! Sedan testar lägga upp bilder igen! Så det där är klurigt! :S Hoppas att blogspot fixar felet!

Rebecka Eklund sa...

Jo ja vet att dom lagras där, men nu har för mycket sparats och även om jag tar bort alla bilder där så måste jag betala i fortsättningen för att kunna ladda upp bilder... Är så besviken på de :( Så jag funderar på att byta bloggportal...

Ellen Lundberg sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ellen Lundberg sa...

Om du ska byta bloggportal.. vad ska du ha för bloggportal? :)

Rebecka Eklund sa...

Ingen aning... :/

Ellen Lundberg sa...

Jag har en ny blogg nu! :)
http://finlandsgullet.wordpress.com/ Alla kommentarer och inlägg kommer att finnas där! lite små fixe är det som jag ska fixa på bloggen!