torsdag 15 augusti 2013

Vilken pinsam historia är falsk? - Svaren!

Hahaha ingen lyckades gissa rätt ;)

1. Jag var på vallen och fick syn på min bror Basse ute vid dansgolvet. Och självklart så går jag in i dimman och petar hårt på basses rygg och skriker ''basse vi dansar!!'' Killen vänder sig om och säger ''JAA klart!!'' Och det var då jag insåg att jag petat på fel killes rygg. Och jag bara stod där och fick till slut ur mig ''eh nej förresten...'' och så går jag bara bort därifrån medans killen kollar efter mig.
Kunde jag inte bara ha sagt att det var fel person istället för de där? 
Den första är FALSKT!  Dom 2 första meningarna är sanna, men jag petade aldrig på fel killes rygg sen (som tur var)!

2. En gång på gymmet så sprang jag på löpbandet i ganska hög fart. Den dagen hade jag även ätit något konstigt så min mage var helt upp och ner. Det resulterade i att jag fick fruktansvärda gaser i magen.. Efter ett tag så sätter sig en yngre man på en motionscykel 2 m framför mig. Och helt plötsligt så får jag en sån där meeegafis som man verkligen inte kan hålla inne. Så jag tänkte: Det är ingen fara om jag släpper mig, det är säkert en sån där som inte låter. Men det stämde ju inte. Jag lägger en riktig brakare medans jag springer där i hög fart och killen som cyklar stirrar lite i smyg på mig men säger inget. Jag ville bara skjunka genom marken...
SANT!

3. Jag var på gröna lund med några vänner. Vid ett tillfälle så står vi mitt i grönans centrum. Den dagen så var det mycket fiskmåsar som flög runt. Så efter ett tag så får jag fågelskit i mitt huvud och ner på axeln. Jag verkligen skreeek och alla bara skratta åt mig. Jag kunde ju inte ta bort de direkt heller. Jag minns faktiskt inte riktigt hur de där sluta..?
SANT!

4. Det var skolavslutning och jag skulle spela och sjunga en låt solo. Jag sätter mig vid pianot och börjar närma mig låtens slut. Och precis när jag tänkte ta i lite mera och få till ett bra avslut så spelar jag totalt fel och får hjärnsläpp där framme. Så jag stannar upp helt och det blir knäpptyst i kyrkan, jag tittar ut över publiken och får ur mig ''ööh... höhöh..'' i micken. Men sen sjunger och spelar jag den sista meningen i låten och avslutar så. Tur att jag fick applåder ialllafall... 
SANT!

5. Jag var i kungsberget med några. Vi bestämde oss för att åka vid deras snowpark (vid alla gupp och ramper). Jag låter dom andra köra före mig eftersom jag nästan alltid åker fortast nerför. Då ser jag ett stort gäng ungdomar hänga mitt i backen och dum som jag är så bestämde jag mig för att imponera på dom. Så jag åker mot ett gupp exakt brevid i dom i fööör hög fart... Precis när jag flyger över guppet så tappar jag greppet och landar på magen och glider ner säkert 10 meter. Båda skidorna åker av så jag går upp och hämtar dom. När jag tar på ena skidan så börjar jag åka iväg på bara den några meter ner. Men jag lyckades slänga mig i backen för att få stopp på allt. Sen får jag gå upp IGEN och hämta andra skidan och så vidare... Så det där gänget fick lite underhållning iallafall!
SANT! 

Inga kommentarer: