måndag 6 januari 2014

En massa gamla bilder!

ahaha så mycket kärlek!!! Bilderna är från min pappas kamera. Har så många fler bilder jag skulle vilja visa som är sjukt roliga! Men det är på andra personer som jag inte vet om jag kan lägga ut på hur som helst. Ex en person som värmer sin rumpa mot ett element på golvet, en person som ligger i en solstol i gräsligt fula badkalsonger och ser död ut, en person som fastnat i en lerstrand som vi alla försöker dra upp etc. Hahaha finns så mycket! Min barndom var så galet bra!

David & jag


Bild 1: Den ''allvarligaste'' sårskadan jag varit med om i hela mitt liv hittils, jag skar mig i fingret så djupt så att blodet slutade aldrig rinna så jag fick åka in och limma.. Man inte alls så farligt. Finns värre saker och jag har haft bra mycket tur om man jämför med hur galen jag var hela tiden. Jag satt inte still en enda dag!
Bild 2: jag och bror
Mitt sanna jag ;) Trots några svåra år förut så är det den här personen jag egentligen är och vill vara. Fylld med energi och lycka!
Jag, pappa och david åkte på skidsemester minst 1 vecka VARJE vinter i flera år. ÅH så kul det var! :D Minnen!!
Men ändå så har jag åkt skidor varje vinter i hela mitt liv minst 1 dag från att jag var ca 6 år tills nu. 
Jag & Simone! :) 
Bild 1: Jag började komma in i puberteten... kort hår hade man också som jag är sugen på att skaffa igen.
Bild 2: syrran och jag badar någonstans (?)

Jag & David

HAHAHA! Bara glädje!! :D
Jag har alltid varit ett chokladfreak (för er som inte redan visste det) ;) Har alltid kunnat äta hur mycket som helst och vad som helst utan att bli ''fet''. Men jag äter inte lika mycket onyttigt idag och det är nog tur det...
Bild 1: Frukosttime! - det roliga är att efter alla dessa år så ser det exakt likadant ut när vi samlas för att äta frukost än idag.
Bild 2: bad i Årsunda
Bild 3: Ända bilden jag hittade på endast mig och min farmor som gick bort för några år sen i cancer.
Bild 4: Jag som chillar vid stranden...

1 kommentar:

Ellen Lundberg sa...

Härliga barndomsbilder på er två. :)
http://finlandsgullet.wordpress.com/