måndag 27 oktober 2014

Första löparpasset på 3 månader!!

Jag har som jag skrivit förut haft problem med träningen sen slutet av juli på grund av problem med medicinen, en eventuell binjureutmattning, dåliga järnvärden, och inre stress. Ja det är det som vi tror att det är i alla fall. Jag har blivit alldeles skakig, fått hjärtklappning och fått problem med andningen vid tillfällen jag tränat. Jag har även blivit andfådd och fått hjärtklappning vid tillfällen jag suttit still.. Så jag tog ett uppehåll från innebandyn i flera veckor, slutade med löpningen och gick på lättare promenader dagligen bara.

IDAG kära vänner så gick jag ut på första löparpasset!! Jag kände att det var dags att testa då jag har mått mycket bättre dom senaste veckorna. Jag har ju dessutom kommit igång med innebandyn igen som ni kanske märkt.
Jag i alla fall gick ner till spåret i raskt takt och sen sprang jag ett helt varv utan uppehåll i jämn takt. Nu är spåret där jag bor bara ynka 2 km långt, men det kändes som en lagom första vända och jag är ändå nöjd för jag sprang på ca 12 minuter som jag alltid annars har gjort också. Nu hoppas jag att det bara kommer fortsätta gå åt rätt håll som det har gjort! :)

Sist men inte minst så åkte jag dessutom ner på gymmet nu under kvällen. Tyvärr så sträckte jag båda benen när jag körde marklyft så hela ben/ryggpasset jag hade planerat blev förstört hehe... Men jag körde bland annat plankan sen med tre andra personer, det slutade dock med att vi bara asgarvade åt varandra så det gick inte så bra ;)

Inga kommentarer: