tisdag 21 februari 2012

Personliga frågor!

Här är några vanliga frågor till mig själv som jag dragit ihop helt random på lite andra sidor.
Känner inte för att ha nån stooor frågestund som alla verkar ha nu. För storbloggerskorna är de ju perfekt, men om te.x jag skulle ha de så skulle de kanske bara bli 4-6 frågor?

Men har ni nån fråga så var inte rädda för att fråga i kommentarerna, lovar att svara på din fråga i ett senare inlägg! :)

Brukar du tänka på hur du klär dig i vardagen?
Inte överdrivet mycket, de är lite olika.
På vintern klär jag mig alltid varmt och praktiskt som känns jättetrist medans på våren/sommarn så bara längtar jag efter att kunna fixa snyggare outfits!
Det är så lätt då man bara kan ta någon fräsch topp och ett par jeans medans på vintern så måste jag alltid ta dubbla strumpor, underställ under jeansen och dubbla linnen under tjocktröjan, ni fattar...

Har du nån/några udda talanger?
Haha! Ja alltså... jag kan ju prutta med händerna både i armhålan, mot ögat, knävecket och med bara händerna. Sen kan jag gå på andra sidan av mina fötter också.

Vad ska du göra i sommar?
Har inte så mycket planerat men vet en hel del saker jag vill göra. Ska verkligen ta vara på sommarlovet och resa mycket. Blir förmodligen ett par läger med kompisarna och sena sommarkvällar :)
Om jag har tur så åker familjen ner till Halmstad lika som förra året som var en riktig höjdpunkt! Jag och Bine hade så sjukt roligt där nere tillsammans! Och underbar live musik!

Har du någonsin varit med om något övernaturligt?
Jodå de har jag. En kväll när jag skulle sova i mitt nya rum hos min pappa så ser jag en vit fläck åka genom rummet. Sekunder senare så är det som ett hårt stamp i golvet precis brevid mig. Och sen är det nån som knackar på tv:n som också är brevid mig.
Natten därpå så skulle jag gå upp på toan. Dörren till badrummet stog öppen. När jag närmar mig rummet så faller en sminkväska ner på golvet och ca 5 sekunder efter de så smäller toalocket. Typ som att nån lyfter upp de halvt och sen släpper. Usch!

Hur ofta tränar du?
Ca 4 dagar i veckan + idrottslektionerna i skolan.

Vad drömmer du om att göra innan du dör?
Ända sen jag var liten så har jag haft en fantasi om att stå på en stor scen inför en stor publik och bara rocka fett med nån skön låt, haha! Nej men de finns väl massor. Resa till kalifornien ofc!

Hur ser din framtid ut just nu?
Blir färdig undersköterska efter gymnasiet så hade tänkt att jobba som de i 1-2 år så att jag kan flytta hemifrån. Efter de så vill jag plugga vidare på polishögskolan eller bli nått större inom sjukvården.
Hoppas också på att få resa mycket, njuta av livet och vara allmänt lycklig! :)

Följer du modet?
Ja, och nej? Jag köper nya kläder någorlunda ofta men jag tänker inte på vad som är mode utan ser jag något snyggt så köper jag de utan att jag vet om de är mode elr inte, för vem bryr sig?
Vet att många tjejer nuförtiden gillar byxor/shorts som är höga i midjan. Det är inget för mig. På mig så ska jeansen sitta lågt som sjutton. Jag säger inte att höga jeans är något fult, det passar bara inte på mig..

Om du fick fixa din drömfrisyr oavsett priser och allt, hur skulle de bli då?
Jag skulle för de första sätta i löshår som gör håret fylligare med mera volym, (ingen fjortis-stil som försöker få världens längsta hår) sen skulle jag vilka ha mörkare brunt hår med naturligt färgade slingor. Lockigt och livfullt ska de va!


Hur många unika besökare har du haft som mest på 1 dag?
Rekorden låg på 470 unika besökare ungefär nån dag i juni förra året.

Vilka sporter har du gått på?
Fotboll i hela 8 år, brottning, MMA, innebandy

Är du nöjd med din kropp?
Jarå den duger för mig. Jag ser mig själv som hälsosam och så länge kroppen funkar och jag mår bra så är jag nöjd :) Jag försöker att inte lägga för stora komplex på mig själv.

Favorit klädesaffär?
H&M och NewYorker

2 kommentarer:

Anonym sa...

Måste bara fråga, solar du solarium? eller testat? Det var väldans vad brun du kan bli! (första bilden)

bibelaventyr sa...

Hur fixade du på din blogg så det ser ut som ett "R" på blogger/blogspot loggan vid vänsters sida bredvid din bloggadress? Jag såg det nu när jag gick in till din blogg. :)