tisdag 28 augusti 2012

Jag har samma puls som en elit-idrottsman...

Idag var det dags för läkarbesök igen dåe... Känns som att en stor del av bloggen har börjat handla om en massa sjukdomar och sånt hehe...
Men iallafall så är allt ett mysterium med sköldkörteln kan man säga. Även fast många värden är bättre så är symptomen förtfarande kvar (dock kanske inte lika allvarliga)

Min kropp går på ''lågvarv''. Som rubriken säger så har jag en puls på 48 slag/minuten och väldigt lågt blodtryck. (självklart har träningen påverkar pulsen lite också, men jag tränar ju inte 5-6 h/dag som elit idrottarna) Så det är orsaken till att jag ofta är yr och svimmar och inte är vid medvetande vid perioder. Alltså att jag bara sitter och inte gör nånting (lever i mina tankar). Eller kortare sagt: att jag inte är helt klarvaken helt enkelt.

Jag har aldrig riktigt gillat den läkaren jag fick, han har inte tagit allt seriöst. Fick t.o.m göra 2 olika tester idag som jag skulle gjort för längesen! Och sen så vart han själv beskymrad och undra varför saker och ting inte stämmer.

typ jag?

2 kommentarer:

Lena sa...

Nä, usch Becka, nu får du slå näven i bordet hos läkaren. NU måste du få slut på allt elände.... Dom får reda ut detta på allvar nu. Du måste orka med gymnasie....

Rebecka Eklund sa...

Ja nu får det allt ta SLUT!!!