torsdag 6 december 2012

Att hjälpa andra

Det glädjer mig så fruktansvärt mycket när jag får hjälpa andra personer i samma situation som mig. Jag tror att allt har en mening med att jag blev sjuk, på bara någon vecka har jag lyckats övertala andra okända personer att ta hjälp på rätt sätt. Jag vet inte hur många gånger jag har sett och mött personer på internet som skriver saker som ''mått dåligt hur länge som helst nu och är konstant trött, men blir bara friskförklarad för att blodproverna inte visar nått fel enligt läkarna''.
Jag liksom dras till sånna personer på ställen där jag minst anar de!

Många misstänker att dom har över/underfunktion i sköldkörteln, men läkarna orkar inte bry sig och många kan inte ett skit om det här. DÄRFÖR har jag bett i stort sett alla personer som jag har hjälpt att kolla in på hypo2's förening. Det första man ser är:

Hypo 2 – när hypotyreos inte syns i dagens blodprover 

du kan alltså fortfarande ha diagnosen och alla symptom även fast det inte syns i blodsvaren! 
På den sidan står det vettig fakta och hur allt hänger ihop.

Om du nu går till läkaren för ett läkarbesök ang sköldkörteln så var noga med vilken behandling du får. Många skriver bara ut levaxin för att lösa allt, men ibland är den lösningen en katastrof. Läs mer här om levaxin och andra bättre behandlingar. Jag tar te.x bara T3 och valde att sluta med levaxin. Läkarna tyckte det var idiotiskt, men allt har bara blivit bättre sen dess!


1 kommentar:

Hanna sa...

Bra inlägg!
Tack så mycket för din kommentar, betyder så mycket och blir så glad! Kram <3