onsdag 5 december 2012

Snökaos, rökdykning och annat bra

Kom nyss hem från ica och fick med mig en chokladkalender för 5 kr! KAP! Bara för att jag bad om rabatt så snällt ;)
Och dagen då? Jo det har väl varit en katastrof som det varit för dom flesta.
Menoch ibland är det underbart att vara lantis, för som det ser ut just nu så är min buss inställd imorgon. Vilket betyder ingen skola. YESSS!!

Under dagen har vi fått gjort kall rökdykning i skolan då ett hus fylls med (ofarlig) rök och 2 st personer får gå in i huset och hitta en docka på 70 kg ungefär. Det är inte det lättaste som finns om man säger så, men spännande och kul var de och vi hittade den där dockan tillslut :) Och det var en riktig tjockis jag skulle släpa ut alltså, TUNGT! + att man hade 20 kilos tuber på ryggen, men vi klarade de :)


Till sist så vill jag säga att jag är sjukt glad just nu! För jag har varit pigg och haft mera i energi i 1 hel vecka imorgon! Det är den längsta tiden på länge jag varit så pigg. Rekord!! Jag tror och hoppas verkligen att det är medicinerna som gjort allt. Läkarna kan ju inget om de här, dom har ingen aning om vad utmattade binjurar är? Och när bunjurarna är utmattade så tar kroppen inte upp sköldkörtelhormonet. Nu tror jag kroppen har börjat göra de pga att jag tar binjurepulver som läkarna bara tror är skit? alltså.... ibland vill jag bara slå till dom i fejset.
Stolt tjej som ser lite halvdrogad ut, jao...

1 kommentar:

Anonym sa...

Yey för chokladkalender! Har en också! ^^