fredag 17 oktober 2014

Hemma

Fredagkväll och jag sitter hemma i soffan och degar. Jag vet faktiskt inte när jag senast hade en ensam kväll hemma på en helg? Jag hade först tänkt åka iväg med en kompis på annat men sen blev det inte så för jag känner mig alldeles för seg då jag fortfarande är lite krasslig i förskylningen + att jag har plugg att ta igen. Jag är så dum att det första jag gjorde idag när jag kände mig hyfsat frisk och pigg är att jag går ut och går flera km. Efter det så kände jag mig inte lika frisk längre hehe... Det gör jag inte om!
Så nu ska jag bara ladda om och försöka bli pigg igen. Imorgon har laget match mot Storvreta och sen så ska jag jobba hela eftermiddagen/kvällen. Och på Söndagen väntar ännu mera jobb igen. Så jag kommer att ha lite fullt upp! Vill bara att den här helgen ska gå fort och att nästa vecka kommer gå lika fort för jag vill ha looov nu! Har några planerade saker som jag ser så mycket fram emot!! Men självklart kommer det nog hända spontana händelser på lovet också som det brukar göra ;)


Hahaha alltså den här bilden under är så klockren! Det värsta jag vet är när man typ sitter på bussen bredvid en främling eller i skolan bland folk man kanske inte umgås så mycket med och så ska man kolla snapchat, och så råkar man ha främre kameran på, och så ser någon det... Ingen vacker syn säger jag bara ;)

1 kommentar:

Ellen Lundberg sa...

Krya på dej Becka! :)
finlandsgullet.wordpress.com