söndag 12 oktober 2014

Helgen

Den här helgen har det hänt en hel del (somvanligt haha). I Fredags så chansade jag på att tanken i bilen skulle räcka hela vägen upp till min pappa, men det är ju ändå hela 7 mil dit. Så vid ett tillfälle så slutade bilen rulla och det hände ingenting när jag tryckte på gasen. Och det var mitt på 56ans bro! Men som TUR var så kom det igång sen igen ;) Tror att det var för att bilen började ta från reservtanken. Sen när jag tanka så märkte jag att det bara var 3 dl kvar i tanken så det hade bara räckt nån halvmil till. Tur eller vad!? Haha!

Sen hämtade jag upp lillsyrran från skolan och hon hade ingen aning om att jag skulle komma eller att vi skulle åka och bada. Så gissa om hon blev glad när hon såg mig där i bilen och fick reda på att vi skulle bada? ;)
Senare på kvällen så åkte jag vidare på 18årsfirande. Det blev fika, paketöppning, lite allmänt häng och åkerbilsrally som var superkul! Senare så hämtade jag upp en kompis och körde hem honom från ett ställe. En person på det stället som jag inte alls vet vem det var tyckte tydligen att jag var väldigt snygg också. Inte så diskret direkt haha!

På lördagen var det seriepremiär för innebandyn. Killarna vann och tjejerna förlorade tyvärr. Hoppas på bättre lycka nästa helg då vi har hemmamatch igen! På kvällen åkte jag på ungdomssamling i Heby och vi körde bland annat levande tipsrunda. Man får olika frågor på alla som är där. Till exempel så var en fråga ''vem är mest feministisk?'' och då skulle dom tre personerna (som var killar såklart) tävla om vem som fick på sig nylonstrumpbyxor snabbast ;)

Så det var min helg hittils! Idag vaknade jag upp lite krasslig i halsen och väldigt seg, men ska ev bort ikväll iallafall på lite filmmys då jag är ledig imorgon. Sorry för det långa inlägget, vet inte hur många som orkade läsa ;)
''Höstväders-krullfrisyr'' som inte kräver någon locktång. Bara att gå ute i regnigt och blåsigt väder och sen är det klart!

Inga kommentarer: