söndag 20 maj 2012

Ett positivt inlägg!

Har känt mig mycket piggare och gladare både igår och idag! Och just nu sitter jag ute på gräsmattan och bloggar och äter melon ;) Himla synd att det blivit molnigt nu, men har ändå hunnit sola ett par timmar idag och det räckte för mig för att få lite resultat.

Fick bli en snabb utdate det här. Nu ska jag ner till ica. Hörs hej!


4 kommentarer:

Lena sa...

Ja, jag satt också ute och sola idag och visst tar det bra även om man inte blir jättebrun direkt MEN så tänker man ju även på att det är så galet mycket hudcancer nu, så lite det sitter i mitt huvud...Törs inte riktigt sitta för länge. Inte bra att jobba inom sjukvården och det kommer du nog märka efter gymnasie ;) Hoppas att du har mycket solkräm på dig m hög solskyddsfaktor!!!

Lena sa...

Din smarta moster skrev något negativt nu när du var positiv & piggare & gladare. Sorry!!! =(

Rebecka Eklund sa...

Nej men det är lugnt ;) jag vet att det är mycket sånt just nu och att det är farligt. Jag använder aldrig solskyddsfaktor men idag tog jag på mig de iallafall :)
Ska försöka vara försiktig, men samtidigt vill jag bli så där chokladigt brun!

Lena sa...

Du blir nog chokladigt brun bara du säger "sol" tror jag och bara att tittar ut genom fönstret så blir du så där vacker brun, för jag vet att du har lätt för att bli brun. Annars finns det ju "brun-utan-sol-kräm" ,fniss. Har sådant hemma om du får "ågren", hade den till "modell för en dag" och sen dess har den stått där.... =)